Erotic Massage: Masaj ThaiTouch


Divine Massages

Thai Touch Massage

O combinatie incitanta si revigoranta de alunecari senzuale body to body si proceduri exotice, masajul Thai Touch iti asigura curgerea libera a fluxului de energie erotica in tot corpul, indepartand cu multa senzualitate si tandrete blocajele create de stres si tensiuni te tot felul.

Energia sexuala este fundamentala pentru bunastarea generala a fiintei noastre. Rolul masajului Thai Touch este sa elibereze calea pentru ca aceasta energie sa circule liber. Aceasta va aduce un suflu nou in viata ta, o perspectiva mai bogata, mai savuroasa asupra vietii tale sexuale si a vietii in general.

Thai Touch iti va ascuti simturile, introducandu-te mai profund in lumea propriilor tale simturi, de care vei deveni mult mai constient, si, in consecinta, mult mai puternic. Are un efect de trezire si armonizare asupra intregului corp.   

Respiratia profunda, nestingherita este necesara pentru a impulsiona fluxul de energie in timpul masajului. Va fi incurajata respiratia controlata. Intregul trup este onorat, iar apoi toata energia care a fost trezita este raspandita in valuri placute, in tot corpul, armonizandu-ti toata fiinta – trup, minte, suflet. Este o experienta minunata, pe care nu trebuie sa o ratezi.

Masajul Thai Touch expansioneaza constiinta si trezeste dimensiunea spirituala a fiintei. Are rolul de a ridica energia la cel mai inalt nivel posibil prin trezirea si dezmierdarea simturilor. Este o meditattie, un dans in afara timpului si a modului de viata obisnuit, rutinier, care este lipsit de savoarea propriilor trairi interioare profunde.

Este un prilej de reflectie, o oaza de pace si relaxare unde te poti reaseza in propria ta matca, in propriul univers interior, departe de iuresul si alergatura vietii de zi cu zi.  

Ofera-ti acest dar minunat! Il meriti!

Te vei simti linistit, centrat, multumit si plin de energie. 

Durata masajului: 1h