Erotic Massage: Masaj Tantric


Divine Massages

iTantric Massage

Masajul iTantric este un masaj super senzual, special si unic. Tandru, afectuos, realizat cu atentie, se adreseaza fiintei ca întreg si se focalizeaza pe ridicarea energiei sexuale. Vizeaza relaxarea si împlinirea întregii fiinte.

Constient sau nu, fiecare dintre noi cauta implinirea sufleteasca, adica fericirea.

Atingerea, mangaierea este o poarta catre sufletul omului si o conditie pentru a fi fericit.

De aceea, masajul senzual este un prilej foarte bun pentru a ne deschide fiinta dincolo de limitele noastre obisnuite, pentru a simti mai mult si mai bine placerea în întregul trup si chiar pentru a fi mai fericiti.

Masajul iTantric se realizeaza topless, body to body. Este cel mai spiritual dintre masajele noastrePutini stiu ca energia sexuala controlata si dirijata la vointa îti poate oferi experiente exceptionale, mult mai placute si mai savuroase, dincolo de simplele placeri instinctuale.

Relaxarea este esentiala pentru a trai o experienta placuta si profund implinitoare. Lasa-te ghidat de maseuza ta! Frumusetea trupului ei nud, erotismul ei rafinat si plin de tandrete, atmosfera de calda relaxare, imbinate cu o senzualitate delicioasa iti vor dezvalui noi dimensiuni surprinzatoare ale propriei tale fiinte interioare.

Masajul iTantric include elemente de relaxare profunda, trezirea si dirijarea constienta a energiei erotice prin diverse modalitati senzuale inedite, procedee pentru ridicarea energiei sexuale, armonizarea chakra-elor, stare meditativa de recunostinta.

Ofera-ti aceasta experienta minunata, care te învata sa gusti si sa savurezi în mod constient magia atingerii senzuale feminine pentru împlinirea atât a sufletului, cât si a trupului tau.

Dupa masajul iTantric te vei simti profund relaxat, regenerat, împacat; te vei simti mai bun, mai deschis, mai optimist si mult mai fericit.

Durata masajului: 1h30min

Acest masaj se poate realiza si cu doua maseuze.