Welcome to Tantra Massage

Calea Victoriei, no 100, Bucharest Romania.

For appointments please call: +(40) 736 368 221.

Despre Noi

iTantric este un concept nou, care isi propune sa reaseze senzualitatea si sexualitatea rafinata, implinitoare, la locul pe care ea il merita de drept.

Ele sunt esentiale pentru o viata cu adevarat implinita si fericita. In societatea moderna, acestea sunt neglijate pana la absenta, pervertite si vulgarizate pana mai jos de animalitate sau folosite in scopuri nedemne. Esti invitat sa redescoperi impreuna cu noi bogatia si savoarea minunata a simturilor tale, erotismul si senzualitarea ce deschid trupul si mintea si implinesc sufletul. In esenta ei, senzualitatea este sacra, tocmai pentru ca ea este un mijloc sigur de a ne conduce dincolo de limitele noastre obisnuite in care uitam atat de des de noi insine. Masajele iTantric se adreseaza fiintei ca intreg si sunt menite sa-ti dezmierde trupul, sa-ti incante mintea si sa-ti implineasca sufletul. Ele reprezinta o adevarata incursiune in interiorul propriei fiinte, o trezire la realitatea propriului univers interior neexplorat. Masajele iTantric te invata cum sa-ti simti cu adevarat trupul, in timp ce esti atins si trezit erotic de o femeie frumoasa si senzuala, sa traiesti momentul prezent, incitat si viu! Tehnicile tantrice pe care le vei invata impreuna cu maseuzele noastre te vor ajuta sa-ti cunosti mai bine si sa-ti folosesti cu intelepciune potentialul erotic, iti vor retrezi pasiunea si gustul pentru aventura in viata ta amoroasa. 
iTantric! 
Oaza ta de relaxare delicioasa!

Afla mai multMasaje

iTantric Divine Erotic Massages
iTantric Massage

iTantric.iTantric.

Masajul iTantric este un masaj super senzual, special si unic. Tandru, afectuos, realizat cu atentie, se adreseaza fiintei ca întreg si se focalizeaza pe ridicarea energiei sexuale. Vizeaza relaxarea si &i [...]


Taoist Massage

Taoist.Taoist.

Masajul Taoist este o calatorie senzuala si senzoriala de exceptie ce conduce rapid si eficient la relaxarea fizica si mentala si la eliminarea stresului. Aceasta va [...]


ThaiTouch Massage

ThaiTouch.ThaiTouch.

O combinatie incitanta si revigoranta de alunecari senzuale body to body si proceduri exotice, masajul Thai Touch iti asigura curgerea libera a fluxului de energie erotica in tot corpul, indepartand cu multa sen [...]


TeaTalk

iTeaTalk.iTeaTalk.

Descopera puterea sexualitatii tale! 

Noi, oamenii, nu am beneficiat de o educatie adecvata in ceea ce priveste puterea energiei noastre erotice si de aceea, nu suntem constienti de avantajele incredibile de care [...]


Divine Erotic Massages!

Oferte Speciale

Week-end offer for couple

20%
  • Duration 1:30h
Discount applied to the entire massage of couple session

iTantric + iTeaTalk

1+1
  • Duration 1:30h
1h massage + 30mins free tantric educational session + aromatic tea

Week-end Offer

1FREE
  • Duration 1h Or 1:30h
Nude at topless price
 

ce spun clientii?

Some of our Clients love us & so we do!

iTantric a fost o mare descoperire! Am aflat lucruri extraordinare, iar masajul a fost intr-adevar divin. Orice barbat care se respecta trebuie sa cunoasca lucrurile astea. Parerea mea!

Alex

Superrrrrrr massage!!!!! Face toti banii!!!!! Cu respect!

Dan

Timpul parca s-a opri! Maseuza mea mi-a daruit momente magice! Am apreciat in mod deosebit feminitatea si senzualitatea ei! Si grija cu care mi-a daruit masajul.

Codrin

Am fost super sceptic la inceput, desi ofertele sunau promitator. Dar mi-am facut curaj m-am dus la salonul de masaj erotic. A meritat din plin! Mi-a imbogatit perspectiva asupra vietii mele sexuale.

Dan

O alta lume la iTantric! M-a uimit calitatea, profesionalismul si informatia. Un concept foarte interesant.

Andrei

Eu vin des la voi, imi place mult! Chiar am simtit diferenta! Salonul curat, modern, frumos, iar fetele dragute si rafinate. Pe sufletul meu!

Mihai

Get in Touch with us

Send us a message

Copyrights © 2015 All Rights Reserved.